Intervisie voor management-ondersteuners

Je bent er altijd; voor je management en je team. Dankzij jou, werken zij door. Je hebt heel veel verschillende taken die je werk ontzettend dynamisch en af en toe wat onrustig maken. Jij bent er altijd voor iedereen en regelt dingen gewoon goed, meestal ben je ook de enige in je functie en vraag je je daarom soms af:

"Bij wie kan ík terecht met mijn vragen?"

Thanks for Today is een community speciaal voor managementondersteuners. Hier kun je sparren en leren over je dagelijkse bezigheden, met collega's uit vergelijkbare organisaties.

Precies wat jij miste.

Image

Wanneer is de volgende sessie?

Op woensdag 31 mei van 16:00 - 21:30 organiseren we onze jaarlijkse live-sessie. Deze keer doen we dat in de buurt van het mooie Abcoude.
Het thema van deze intervisie is:

"Events".

Op basis van een ingediende casus vanuit de groep gaan we met elkaar in gesprek en krijg je verrassende inzichten waarmee je de volgende dag aan de slag kunt.

Wil je een keer meedoen? Mail ons ons via de knop hieronder.

Mail ons
Image
Wat vinden zij van de intervisie voor managementondersteuners?
Image"De grote waarde die de sessies mij geven zijn de  inzichten hoe om te gaan met herkenbare en terugkerende situaties van anderen.

Iedereen op een andere manier op dezelfde stoel, dát geeft verhelderende momenten!"

Irna Westerveld - Scretaresse Koninklijke Visio
Image"De intervisies overtreffen mijn verwachtingen. Over de inhoud is altijd goed nagedacht en de methode is helder en overzichtelijk. De gesprekken verlopen georganiseerd en geven mij hele praktische tips om de volgende dag direct mee aan de slag te gaan."

Jolanda Schalkwijk - Management assistant -FFUND
Image"Ik had verwacht om met andere managementondersteuners te sparren, te leren van elkaar en tips en tricks te delen. Hieraan is 150% voldaan!"

Natasja van der Velden - Executive Assistant - Studyportals

Hoe werkt Thanks for Today?

Zodra je meedoet met Thanks for Today wordt je ingedeeld in een groep van gelijkgestemden. Zo sluiten de thema's die besproken worden goed bij je aan. Je zit met maximaal acht personen bij elkaar zodat je de anderen goed leert kennen. Een vertrouwde groep is namelijk ontzettend belangrijk bij intervisie.

Vier keer per jaar ontmoet je de andere managementondersteuners; drie keer online en eens keer per jaar heb je een inspiratiedag waarop je je groep live ontmoet.

Tussendoor vindt je elkaar natuurlijk ook, die connecties zijn gelegd.

Image

Hoe ziet een intervisie-sessie eruit?

Elk jaar kies je met je groep de thema's die je wilt bespreken. Denk aan onderwerpen zoals: timemanagement, communicatie, agendabeheer, teamspirit, events, contracten, organisatie. Alles wat je belangrijk vindt kun je aandragen, de meest gekozen thema's worden uiteindelijk besproken.

Een paar weken voor de intervisie krijg je het thema van die sessie door en kun je een eigen casus indienen. De voorbereiding zit er dan op. De uitnodiging voor de meeting krijg je een aantal dagen voor de afgesproken datum.

De intervisie wordt altijd geleid door een ervaren trainer die een intervisiemodel gebruikt. Door te stemmen bepaal je samen welke casus voor iedereen het meest relevant is. Nu ga je gezamenlijk het probleem verhelderen en de casus met elkaar bespreken. Al het advies en de discussies geeft iedereen interessante inzichten en uiteindelijk krijgt de inbrenger van de casus 'een beste advies' van de gehele groep. De bijeenkomsten duren twee uur.

Morris

Wat maakt Thanks for Today uniek?

Veiligheid en vertrouwen zijn de twee belangrijkste kenmerken van onze community. 
De gesprekken zijn vaak diepgaand en je wordt verwacht discreet om gaan met de casussen die besproken worden. De intervisiegroep waar je in terecht komt is een plek om je persoonlijk te ontwikkelen.
Jezelf kwetsbaar opstellen, actief luisteren en gerichte vragen stellen zijn vaardigheden die belangrijk zijn en die je verbetert.

Morris

Wat krijg je bij Thanks for Today?

Vier keer per jaar twee uur intervisie in doordachte en gezellige events.
Externe sprekers, verhalen die je inspireren en andere verbindende activiteiten.
Het hele jaar door interessante content en een netwerk om oneindig veel aan te vragen.

Wat mag het kosten?

Image

Lidmaatschap (12 maanden)
Geldig vanaf de eerste sessie (ex BTW)

€ 589,-

 - De online sessies worden georganiseerd binnen Zoom.
 - Bij niet deelnemen aan een intervisiesessie biedt Today is Amazing de deelnemer de mogelijkheid een online sessie van 45 minuten in te plannen binnen 1 maand na datum  
   van de gemiste intervisiesessie.
 - Thanks for Today is een handelsnaam van Today is Amazing.
 - Op alle met Today is Amazing gesloten overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

(Prijsindicatie oktober 2022)

Wil je meer weten?