Image

Unieke online teambuildingspellen waardoor je team beter gaat samenwerken. Creëer gezelligheid, goede gesprekken en leer je collega's beter kennen. Alle activiteiten zijn te spelen binnen Zoom, Microsoft Teams en Google Meet. 

Wil je meer weten?

de presentator van het kennismakingsspel collega's online

Go.Chat.Connect. ONLINE

#kennismaken #communicatie #goedgesprek

Duur: 45 of 90 minuten
Aantal deelnemers: 8-500+ personen
Prijs: vanaf € 15,49 per persoon

Wil je eens een totaal ander gesprek met je collega's én wil je ze op een verrassende manier (beter) leren kennen? Maak je online teambuilding gezellig interactief en wordt meegenomen in dit verrassende gespreksspel.


Meer info
de presentatoren van het online teambuilding spel

Battles for Medals

#samenwerken #competitief #dankbaarheid

Duur: 120 minuten
Aantal deelnemers: 8-50 personen
Prijs: vanaf € 30,- per persoon

De atleten worden verdeeld in verschillende teams en strijden in vijf spannende rondes voor de beste medailles. Hoe meer goud, des te groter de kans om de finale te winnen!

Meer info
de deelnemers van onze het online spel om elkaar beter te leren kennen

Ranking the Colleagues

#kennismaken #competitief #gezelligheid

Duur: 90 minuten
Aantal deelnemers: 6-25 personen
Prijs: vanaf € 20,- per persoon

Ranking the Colleagues is een interactief spel afgeleid van een bekend televisieprogramma waarin de deelnemers elkaar beoordelen aan de hand van een aantal bijzondere vragen.

Meer info
Image

FysioFun

#vitaliteit #beweging #energiek

Duur: 25 minuten
Aantal deelnemers: 8-500+ personen
Prijs: vanaf € 13,99 per persoon

De online energizer Fysiofun leert de deelnemers een betere werkhouding, oefeningen om goed soepel te blijven, vingervlugge bodytricks en een krachtige ontspanningsoefening...hummmmmm.

Meer info

Online teambuilding

Bij de organisatie van je online teamevenement moet je aan veel dingen denken. Je wilt een uniek programma dat aansluit bij de behoefte en de doelen van je collega's. De uitnodigingen, techniek, catering, en nazorg zijn hier een essentieel onderdeel van en dragen daar allemaal aan bij. Nieuwsgierig hoe zoiets werkt? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Online teambuilding bij Today is Amazing

Online teambuilding bij Today is Amazing is net zo leuk en effectief als teambuilding op locatie. Met online teambuilding kan iedereen meedoen in zijn of haar vertrouwde omgeving. Teambuilden draait om openheid. Je leert elkaar beter kennen en krijgt meer waardering voor elkaar. Online
teambuilding bij Today is Amazing wordt altijd een succes. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in teambuilding voor zowel kleine als grote groepen. Het is belangrijk dat een online event dat in alle opzichten perfect bij het bedrijf past. Kies voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij online teambuilding spellen is er altijd genoeg ruimte voor maatwerk. De invulling van de spellen gebeurt zo persoonlijk mogelijk. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in teambuilding voor zowel kleine als grote groepen. Het is belangrijk dat een online event dat in alle opzichten perfect bij het bedrijf past. Kies voor een
vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij online teambuilding spellen is er altijd genoeg ruimte voor maatwerk. De invulling van de spellen gebeurt zo persoonlijk mogelijk.

Online teambuilding spel

Today is Amazing kan van online teambuilding een succes te maken. Het is belangrijk dat er gezorgd wordt voor interactieve activiteiten. En dat er gelachen wordt. Teambuilding werkt het best in een ongedwongen en gezellige sfeer en daar kun je op rekenen. Onze spellen zijn speciaal ontwikkeld om
plezier, interactie en teambuilding te combineren en hebben zeker waarde. Ook voor jouw bedrijf heeft Today is Amazing het perfecte online teambuilding spel. Bij ‘Go. Chat. Connect.’ ben je zeker van nieuwe gespreksonderwerpen met je collega’s waardoor je elkaar beter en op nieuwe manieren leert kennen. ‘Battles for Medals’ draait om competitie, samenwerken én waardering voor elkaar. Bij ‘Ranking the colleagues’ kun je rekenen op hilariteit,
terwijl jullie elkaar op totaal nieuwe manier leren kennen en elkaar proberen te plaatsen aan de hand van prikkelende vragen. ‘FysioFun’ is een bijzonder online teambuilding spel, omdat het op een totaal nieuwe manier de werkomgeving benadert. Leer gezonde tips & tricks voor op de werkvloer terwijl jullie aan teambuilding doen.

Neem contact op met Today is Amazing

Klinkt online teambuilding als iets voor jullie? Neem contact op met Today is Amazing. Vertel ons je wensen en laat weten hoe wij je volledig kunnen ontzorgen. Je kunt erop rekenen dat alle benodigdheden aanwezig zijn, zoals de juiste software, presentatie en begeleiding. Er is heel veel mogelijk, voor zowel kleine als zeer grote groepen. Afhankelijk van de activiteiten kun je tot groepen van 500+ personen voor online teambuilding kiezen.