Image

Kennismakingsspel voor collega's

Go.Chat.Connect. helpt bekenden of onbekenden elkaar gegarandeerd beter leren kennen. Deze kleurrijke gesprekstool is perfect in te zetten om een borrel, onboarding of vergadering een grote glimlach te geven!
Vraag een demo aan
Image

Spel om elkaar beter te leren kennen

Voor het spel start worden de spelers ingedeeld per tweetal. We vragen iedereen om bij iemand te staan die ze nog niet kennen.

Op het speelbord staan verschillende iconen. Alle tweetallen krijgen een werpring. Zodra er een werpring op één van die iconen is gegooid mag de gooier aan de ander een open vraag stellen over iets waar het icoontje hem of haar aan doet denken. Dit creëert een start voor een verrassend gesprek. Dit doen we in rondes van 10 minuten. Omdat er veel wordt gewisseld in de gesprekspartners heb je in korte tijd veel verschillende gesprekken.

We bieden deze speedate-vorm aan én een workshop-vorm waarbij dieper wordt ingegaan op een aantal communicatieve softskills.

Het resultaat: 
De spelers leren elkaar op een hele verrassende manier beter kennen en krijgen tips om hun gesprekken te verbeteren.

Morris

Hoe gaat Today is Amazing te werk?

Na jullie aanvraag bespreken de datum, tijdstip en locatie. Wij boeken één van onze hosts in onze agenda. Zodra alles is bevestigd zijn de voorbereidingen klaar. Basta!

Op de dag van het evenement zijn wij minimaal een uur voor de start van het spel aanwezig op locatie en zetten wij alles klaar. Nu kunnen we beginnen en wordt er met ringen gegooid, gepraat en gelachen.

Onze hosts zorgen voor een goed gesprek

Tijdens het spel is er altijd één van onze gastvrije hosts die samen met jullie door het spel heen gaat; na een warm welkom en uitleg van de spelinstructies leren onze presentators alle spelers betere gesprekken voeren en helpen ze jullie team te verbinden.
Morris

Can we do this game in English?

Not a problem!

Het spel kunnen we in speeddate- (45 minuten) of workshop-vorm (90 minuten) organiseren. 

Op een luchtige manier maken we je beter in luisteren, samenvatten en doorvragen. Slim om te leren of weer eens op te frissen. 

Wat mag het kosten?
Image

Speeddate-vorm (60 minuten)
Prijs voor groepen van maximaal 25 personen (ex BTW)

€ 1225,-
Image

Workshop-vorm (90 minuten)
Prijs voor groepen van maximaal 25 personen (ex BTW)

€ 1525,-

 - We organiseren het spel vanaf 6 personen tot 25 personen per spel. Zijn jullie met een grotere groep? We kunnen meerdere spellen meenemen.
 - We rekenen een meerprijs á € 50,- bij hosting na 17:00 en tijdens het weekend.
 - De kosten zijn exclusief reiskosten (á € 0,50 per kilometer) en parkeerkosten.
 - We kunnen het spel aanpassen naar jullie wensen, zowel op inhoud als ontwerp zijn er mogelijkheden. Mail ons, we helpen jullie graag verder.

(Prijsindicatie mei 2023)

Wil je meer weten?